Hem » Löpsedel, Mitt På Kryss

Löpsedel   Mitt På Kryss

Skriv texten till ”Vårrustarvalsen”

25 november 2011 – 07:28 Kommentarer inaktiverade för Skriv texten till ”Vårrustarvalsen”

Kettil Olsson har skrivit en vals, Vårrustarvalsen, men den saknar text. På Kryss utlyser därför en tävling som pågår medan vintermörkret håller sitt grepp över landet.
Kryssarklubbsmedlemmen och storbandslegenden från 1960-talet, Kettil Olsson, har hunnit bli 82 år men han spelar fortfarande jazz emellanåt. För ett par år sedan skrev han en vals. Vi spelade in en video där Kettil sitter på Stocksunds båtklubb och spelar låten på klarinett bland båtarna en något kylslagen vårdag.
Men den vackra valsen behöver en text! Och vi efterlyser denna text bland er läsare. Vi har både noter (för den som kan det) och videon där Kettil spelar låten på klarinett för den som hellre vill lyssna.

Länk till PDF med noter. Mer material kan följa efter nyår.

Första pris blir ett fint bokpaket och naturligtvis äran. Vi kommer också göra en enkel musikvideo med låten där vinnaren kan vara med, kanske som sångare/sångerska?
För att vi ska ha allt klart innan våren och gärna kunna presentera texten i nummer 4-2012 vill vi om möjligt ha ditt bidrag senast den 31 mars, per post till kansliet eller redaktion@pakryss.se. Lycka till!

Vårrustarvals from Micke_Meck on Vimeo.