Hem » Löpsedel, Ombord

Löpsedel   Ombord

Volvo Ocean Race: följ TV-serien

17 oktober 2014 – 13:20 Kommentarer inaktiverade för Volvo Ocean Race: följ TV-serien

vor_video_life_at_the_extremePå Kryss är normalt inte inte inriktad på kappsegling, men så här på hösten kan vi ändå inte undvika att ryckas med i en ny TV-serie som lovar att kunna bli något alldeles extra. Life at the extreme heter den.

Det första avsnittet gick samma dag som starten och innehåller därför mest inför-intervjuer och gamla bilder, men från och med i morgon lördag hoppas jag att det bara ska bli bättre och bättre! Går i något obskyra kanalen TV12 klockan 21 på lördagskvällar, men precis närsomhelst på Youtube (och har man en snabb lina är det HD upplösning också, men du kan också titta i mobiltelefonen på bussen på väg hem).

Det intressanta är att man valt att göra en nystart, med entypsbåtar som ska göra att det främst är hur duktig en besättning är snarare än hur mycket pengar sponsorerna har. Man har också ett krav att det ska finnas unga personer ombord.

Så medan det blir allt mörkare i Sverige (just nu minskar ljuset med 6 minuter varje dag) så kan man få in lite segling och solsken trots allt ;-)