Den 5–13 februari 2022 är det äntligen dags för Båtmässan i Göteborg med allt som gör livet på och kring vattnet bättre, skönare, enklare, säkrare och roligare. Svenska Kryssarklubbens Västkustkrets kommer också att finnas på plats. På ..." /> Besök Båtmässan i Göteborg | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Besök Båtmässan i Göteborg | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Besök Båtmässan i Göteborg

12 oktober 2021 – 09:13 Kommentarer inaktiverade för Besök Båtmässan i Göteborg
Bild: Svenska Mässan

Den 5–13 februari 2022 är det äntligen dags för Båtmässan i Göteborg med allt som gör livet på och kring vattnet bättre, skönare, enklare, säkrare och roligare. Svenska Kryssarklubbens Västkustkrets kommer också att finnas på plats.

På mässan är det ett brett utbud av båtar, tillbehör och utrustning till båt och besättning. Här finns något för alla som är intresserad av vattenliv: båtägare, båtentusiaster, barnfamiljer, fiskeintresserade, pryltokiga vattenälskare och nyfikna nybörjare.

Närmare 300 utställare är på plats för att ge hjälp inför båtköp, tips om underhåll och service samt visa upp mängder av prylar som gör ditt båt- och vattenliv bättre. Mässan bjuder också på ett stort antal seminarier, över 50 premiärer och drygt 400 båtar.

Biljetterna släpps i början av november. Läs mer på https://batmassan.se

Bild från Båtmässan i Göteborg den 1 februari 2020, drygt en månad innan pandemin slog till med full kraft.