På långfredagen körde en man i 20-årsåldern in i en 42-fots segelbåt som stod uppställd på Hinsholmen i västra Göteborg. Båten välte dels över mannens bil och dels över en bil som stod parkerad på ..." /> Bil krockade med segelbåt | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Bil krockade med segelbåt | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Bil krockade med segelbåt

6 april 2021 – 12:32 3 kommentarer
Bil krockade med segelbåt

På långfredagen körde en man i 20-årsåldern in i en 42-fots segelbåt som stod uppställd på Hinsholmen i västra Göteborg. Båten välte dels över mannens bil och dels över en bil som stod parkerad på samma plats.

När räddningstjänst och ambulans kom till platsen kunde de konstatera att en segelbåt låg vält över två bilar, en i aktern och en i fören skriver Göteborgs-Posten. Enligt uppgifter ska mannen som körde ha tappat kontrollen över sin eldrivna Tesla och sladdat in i den parkerade bilen vilket har lett till att segelbåten fallit ned över fordonen.

I bilen fanns tre personer. Föraren flydde från platsen och en av passagerarna fick föras till sjukhus efter att ha fått glassplitter i ögonen när båtens framroder gick igenom framrutan. Föraren kommer att kallas till förhör och misstänks i nuläget för grov vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka. I straffskalan finns böter eller fängelse i upp till sex månader. Om brottet bedöms som grovt kan det ge ett års fängelse.

3 kommentarer »