Christoph Rassy, grundaren av Hallberg-Rassy har fått det prestigefyllda priset Lifetime Achievement Award för den betydande roll han och företaget spelat för båtbranschen. Priset, som delades ut i i samband med Boat Builder Awards for Business ..." /> Christoph Rassy tilldelas Lifetime Achievement Award | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Christoph Rassy tilldelas Lifetime Achievement Award | På Kryss
Hem » Läsvärt

Läsvärt

Christoph Rassy tilldelas Lifetime Achievement Award 

12 januari 2021 – 10:48 Kommentarer inaktiverade för Christoph Rassy tilldelas Lifetime Achievement Award 
Christoph Rassy tilldelas Lifetime Achievement Award 

Christoph Rassy, grundaren av Hallberg-Rassy har fått det prestigefyllda priset Lifetime Achievement Award för den betydande roll han och företaget spelat för båtbranschen.

Priset, som delades ut i i samband med Boat Builder Awards for Business Achievement 2020, premierar framstående resultat inom affärsvärlden för individer och lag inom nyckelområden i båtbranschen skriver lokaltidningen Stenungsund Tjörn Orust.

Christoph Rassy har tidigare fått ta emot Tore Herlin-medaljen för sina stora insatser inom båtbyggeri som Svenska Kryssarklubben delar ut till personer som på ett förtjänstfullt sätt verkat för båtkonstruktioner i föreningens syften.

Christoph Rassy har byggt båtar i 60 år, ända sedan han kom till Sverige och Orust som 26-åring från Tyskland. I dag är Hallberg-Rassy ett av få svenska varv som fortfarande bygger segelbåtar. De vita skroven med en blå dekorrand symboliserar sedan lång tid tillbaka kvalité.