Dinbåt.se är en ny webbplats för alla som vill sälja, byta eller köpa en båt. Den finns på flera olika språk och är ansluten till andra populära annonsplatser.  På dinbåt.se kan du mot betalning skapa ett konto ..." /> Din Båt – ny köp- och säljplats | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Din Båt – ny köp- och säljplats | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Din Båt – ny köp- och säljplats

6 februari 2023 – 13:52 Kommentarer inaktiverade för Din Båt – ny köp- och säljplats
Din Båt – ny köp- och säljplats

Dinbåt.se är en ny webbplats för alla som vill sälja, byta eller köpa en båt. Den finns på flera olika språk och är ansluten till andra populära annonsplatser. 

På dinbåt.se kan du mot betalning skapa ett konto för att sedan lägga upp en annons med valfritt antal bilder och filmer. Webbplatsen använder sig av inbyggd AI för att hitta rätt köpare och annonserna översätts till drygt 110 olika språk.

Om du är ute efter att köpa en båt kan du filtrera sökandet med hjälp av nyckelord för att snabbt hitta rätt. Finns det inget lämpligt objekt till salu just nu, skapas en bevakning och ett meddelande skickas ut så snart det blir en match. I Sverige finns en koppling till Blocket för att maximera räckvidden och säkra en snabb affär.

Dinbåt.se välkomnar inte bara privatpersoner utan även båttillverkare och båtförmedlare med utvecklade funktioner för företag med många båtar i lager.

– 2022 var ett hektiskt båtår efter en tid av förändrade resvanor och 2023 kommer sannolikt bli ett minst lika bra år för båtindustrin – även om många oroat sig för högre levnadsomkostnader. Sommar är båtliv och de flesta längtar ut på havet vilket är något som vi har tagit fasta på, säger Thomas Hansson, vd på Din Båt.

Läs mer på dinbåt.se

Pressbild