Garmin har släppt en uppgradering och förbättring av högupplöst djupskuggning i sina premiumsjökort, Garmin Navionics Vision+. Reliefskuggning, som kombinerar både färg och skuggor, ger en lättolkad och tydligare vy av vad som finns under ytan. Garmin ..." /> Få ut mer av din sjökortsplotter | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Få ut mer av din sjökortsplotter | På Kryss
Hem » Nya prylar/båtar

Nya prylar/båtar

Få ut mer av din sjökortsplotter

17 april 2023 – 10:22 Kommentarer inaktiverade för Få ut mer av din sjökortsplotter
Få ut mer av din sjökortsplotter

Garmin har släppt en uppgradering och förbättring av högupplöst djupskuggning i sina premiumsjökort, Garmin Navionics Vision+. Reliefskuggning, som kombinerar både färg och skuggor, ger en lättolkad och tydligare vy av vad som finns under ytan.

Garmin Navionics Vision+ kan köpas på ett minneskort eller via nedladdning till kompatibla Garmin sjökortsplottrar, och ger båtägare, sportfiskare och dykare tillgång till en överlagring av reliefskuggning.

Den högupplösta reliefskuggningen har förbättrats med en ny färgpalett, förbättrad skuggning och ökad detaljrikedom för sjö- och havsbottnar runt om i världen. Det ger en ännu bättre förståelse för djupförändringar i realtid.

Reliefskuggning finns tillgängligt för en mängd nya kust- och inlandsvatten, inklusive sjöar och floder i USA, Kanada, Europa, Afrika, Australien och Nya Zeeland.

Utöver reliefskuggning kan den som har sjökortet Garmin Navionics Vision+ också ta del av den avancerade funktionen Auto Guidance+2. Den kombinerar det bästa från Garmins och Navionics automatiska funktioner för ruttplanering för att föreslå en optimal rutt.

Efter att ha angett varifrån du ska åka och lagt in din destination beräknar Auto Guidance+ en föreslagen rutt där hänsyn tas till faktorer som genomfartshöjd, kartdata, populära rutter och önskat djup.

Garmin Navionics Vision+

Funktionen för reliefskuggning behöver laddas ned via ActiveCaptain-appen, som finns på Google Play och i App Store. Du kan trådlöst ansluta din smarta enhet till en kompatibel Garmin sjökortsplotter för att starta överföringen. Det uppdaterade innehållet är tillgängligt för både nya och befintliga kunder som en del av deras sjökortsabonnemang.

Sjökorten Garmin Navionics Vision+ finns från 2 795 kronor. 

Pressbild