Nu finns det en privat grupp på Facebook för ”Familjer på sjön i Svenska Kryssarklubben”. Här går det bland annat att hitta nya kompisar till leksugna barn under segelsemestern. Sidan är en virtuell förlängning av Svenska ..." /> Familjer på sjön | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Familjer på sjön | På Kryss
Hem » Nyheter, Ombord

Nyheter   Ombord

Familjer på sjön

8 juni 2021 – 10:59 En kommentar
Familjer på sjön

Nu finns det en privat grupp på Facebook för ”Familjer på sjön i Svenska Kryssarklubben”. Här går det bland annat att hitta nya kompisar till leksugna barn under segelsemestern.

Sidan är en virtuell förlängning av Svenska Kryssarklubbens barneskadrar. Syftet är framför allt att skapa en plattform för att kunna träffa andra barnfamiljer på någon klippa eller ö i skärgården, men det går också bra att ta upp andra frågor och diskussioner kring båtliv med barn.

Alla vuxna som tidigare har deltagit i en barn/familjeeskader i Kryssarklubbens regi är välkomna som medlemmar. Det gäller självklart även far- och morföräldrar, partners och liknande.

En kommentar »

  • Christian Kroon skriver:

    Vad trevligt med en Facebook-grupp för familjer, våra barn (och vuxna) vill gärna ha seglar-kamrater. Men hur jag än söker kan jag inte hitta gruppen? Är den dold? Får man inte vara med om man (ännu) inte varit med i en eskader? 😢