Fredrik Norén är ett känt namn inom föreningar för båtliv och i seglingssammanhang. Nu tar han över rodret för Svenska Kryssarklubben. Fredrik Norén är flygvapenofficer och kommer närmast från ett jobb som biträdande förhandlingschef för Officersförbundet. ..." /> Fredrik Norén – ny generalsekreterare för Svenska Kryssarklubben | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Fredrik Norén – ny generalsekreterare för Svenska Kryssarklubben | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Fredrik Norén – ny generalsekreterare för Svenska Kryssarklubben

28 april 2020 – 10:36 Kommentarer inaktiverade för Fredrik Norén – ny generalsekreterare för Svenska Kryssarklubben
Fredrik Norén – ny generalsekreterare för Svenska Kryssarklubben

Fredrik Norén är ett känt namn inom föreningar för båtliv och i seglingssammanhang. Nu tar han över rodret för Svenska Kryssarklubben.

Fredrik Norén är flygvapenofficer och kommer närmast från ett jobb som biträdande förhandlingschef för Officersförbundet. Han efterträder Per Berkhuizen som går i pension.

– Jag ser fram emot att få lägga all min energi på segling och båtliv. Att dessutom få greppa rodret i en av Europas största båtklubbar för segel- och motorbåtar, Kryssarklubben, ska bli riktigt roligt, säger Fredrik.

Peter Follin, ordförande i Svenska Kryssarklubben, är också mycket nöjd med beslutet.
– Vi är väldigt glada över att få Fredrik som generalsekreterare då han har ett genuint kunnande och intresse för båtliv och är väl känd inom seglingen.

Totalt sökte 87 personer tjänsten som generalsekreterare för Svenska Kryssarklubben.