Författaren och långfärdsseglaren Thomas Veber bjuder in till flera spännande och kostnadsfria seminarier med start den 26 januari. Först ut är Linda Lindenau som pratar om glädjen och utmaningen med att ha betalande gäster/gastar på ..." /> Gratis webinarier med Thomas Veber | På Kryss Gratis webinarier med Thomas Veber | På Kryss
Hem » Läsvärt

Läsvärt

Gratis webinarier med Thomas Veber

19 januari, 2021 – 10.32 Kommentarer inaktiverade för Gratis webinarier med Thomas Veber
Gratis webinarier med Thomas Veber

Författaren och långfärdsseglaren Thomas Veber bjuder in till flera spännande och kostnadsfria seminarier med start den 26 januari. Först ut är Linda Lindenau som pratar om glädjen och utmaningen med att ha betalande gäster/gastar på sin båt.

Varje intervju kommer att ha ett särskilt tema. Hittills är fyra webinarier inbokade på svenska, danska och engelska.
– Det fina med ett webinar, till skillnad från en inspelad intervju, är att deltagarna kan ställa frågor. Min erfarenhet är att det blir en oerhört trevlig stämning med många frågor och mycket skratt, säger Thomas Veber.

Utöver Linda Lindenau kommer deltagarna att få träffa författaren, långseglaren och föreläsaren Tobias Törnebohm som seglat längre norrut än de flesta. Han kommer med en mängd tips om att segla på vintern och till Arktis den 9 februari.

Den vilda norska vikingen Erik Anderaa har precis seglat runt Norska havet till den arktiska ön Jan Mayen, Island, Färöarna, Shetlandsöarna och tillbaka till Norge. Här ligger solosegling i fokus. Hur hanterar man de långa överfarterna ensam på båten?

Emma Ringqvist har seglat 15 000 sjömil i sin L32 Caprice. Efter att ha seglat över Atlanten till Brasilien, och sedan ner till Tristan da Cunha, seglade Emma non-stop och utan fungerande motor från Sydatlanten och över ekvatorn till Skottland. En segling som tog 67 dygn och som hon 2018 korades till Årets Kvinnliga Äventyrare för.

– Det kostar inte ett öre vare sig i transport eller deltagaravgift att vara med och alla kan anmäla sig, säger Thomas Veber.

Läs mer och anmäl dig här http://www.thomasveber.se/seglarcafe/