Kryssarklubben har fått en ny ordförande. Kerstin Andersson, som kommer från Stockholm, blir den som tar över ordförandeskapet efter Peter Follin. I den nya styrelsen ingår också Lars-Eric Ericsson, Christoffer Hillbom, Åsa Kullberg och Lotta ..." /> Grattis Kerstin Andersson – ny ordförande för Kryssarklubben! | På Kryss Grattis Kerstin Andersson – ny ordförande för Kryssarklubben! | På Kryss
Hem » Läsvärt, Nyheter

Läsvärt   Nyheter

Grattis Kerstin Andersson – ny ordförande för Kryssarklubben!

7 december, 2021 – 10.22 Kommentarer inaktiverade för Grattis Kerstin Andersson – ny ordförande för Kryssarklubben!

Kryssarklubben har fått en ny ordförande. Kerstin Andersson, som kommer från Stockholm, blir den som tar över ordförandeskapet efter Peter Follin.

I den nya styrelsen ingår också Lars-Eric Ericsson, Christoffer Hillbom, Åsa Kullberg och Lotta Hildingsson, alla omvalda vid årsmötet. Även Per Tistad, Ann-Katrin Moldenius Hermanson, Bo Steiner, Lars-Göran Nyström och Peter Borenberg sitter i styrelsen.

– Jag är otroligt tacksam för alla röster jag har fått. Jag ser fram emot att inta positionen och jag hoppas att jag under de närmaste åren kommer att tillfredsställa alla med det ni önskar och vill. Speciellt tack till min sambo som låter mig hållas med det här, för utan honom hade jag inte haft ett hem som ser ut som det borde göra, sa Kerstin i ett första anförande. Kerstin sa också att hon kommer att ha nära kontakt med Peter Follin framöver.– Jag kommer att arbeta med Peter och ha honom som min mentor. Mentorskapet tror jag vi kan jobba med igenom hela föreningen. Jag tror på att stötta varandra.

Den nya ordföranden sa att hon såg fram emot att träffa alla igen på rådslaget i mars.

– Jag hoppas att ni kommer att märka redan då att det har hänt saker. Stort tack för förtroendet, att jag får stå här ett tag framöver.

Presentationen av valresultatet gjordes på söndag morgon eftersom rösträkningen tog flera timmar. Under söndagen fortsatte Kryssarklubbens rådslag i Malmö med olika aktiviteter, bland annat gemensam lunch, busstur och ett första möte för styrelsen.

Från vänster på bild syns Per Tistad, Ann-Katrin Moldenius Hermanson, Bo Steiner, Kerstin Andersson, Lars-Eric Ericson och Lotta Hildingsson. Saknas gör Åsa Kullberg, Lars-Göran Nyström och Peter Borenberg.