Den 22–23 oktober anordnar Hamnen eventet Electric Live Boat Show som både kan upplevas live online och vid Hamnens bas på Lidingövarvet i Stockholm. Syftet är att öka kännedomen kring eldrift och hur man får ner ..." /> Hamnen Electric Live Boat Show | På Kryss Hamnen Electric Live Boat Show | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Hamnen Electric Live Boat Show

11 oktober, 2022 – 09.42 Kommentarer inaktiverade för Hamnen Electric Live Boat Show
Pressbild

Den 22–23 oktober anordnar Hamnen eventet Electric Live Boat Show som både kan upplevas live online och vid Hamnens bas på Lidingövarvet i Stockholm.

Syftet är att öka kännedomen kring eldrift och hur man får ner förbrukningen på våra båtar, samt berätta om framtida möjligheter och utmaningar som båtlivet står inför. Dagarna bjuder på uppvisningar, provkörningar och inspirerande intervjuer med de främsta båtarna och profilerna i branschen.

Livesändningarna bygger på intervjuer på scen som varvas med överlämningar till Hamnens ”flygande reporter” som rapporterar live från provkörningar på vattnet utanför studion. De kan ses på alla Hamnens kanaler (Hamnen.se, FacebookYoutube och Instagram) under både lördagen och söndagen.

Först till kvarn!

OBS! Det är begränsat med plats så mejla och skriv vilken dag ni kommer till liveshow@hamnen.se. OSA senast 14 oktober.

Gratis inträde.

Elbåten Strana 23 är ett stort steg framåt i utvecklingen.