Maritimans fartygsflotta vid Packhuskajen i Göteborg har laddat upp inför höstlovet. Den 1–5 november är äventyrssugna familjer och besökare välkomna ombord. För barn i lågstadieåldern hålls interaktiva presentationer om havsmonster i Stora Tullhuset och för barn ..." /> Höstlovskul för stora och små | På Kryss Höstlovskul för stora och små | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Höstlovskul för stora och små

29 oktober, 2021 – 14.52 Kommentarer inaktiverade för Höstlovskul för stora och små

Maritimans fartygsflotta vid Packhuskajen i Göteborg har laddat upp inför höstlovet. Den 1–5 november är äventyrssugna familjer och besökare välkomna ombord.

För barn i lågstadieåldern hålls interaktiva presentationer om havsmonster i Stora Tullhuset och för barn under sju år finns sagovandringar bland fartygen. Havslabbet står som vanligt redo för experiment och dessutom finns en pysselverkstad för alla åldrar. 

Maritimans fullständiga höstlovprogram hittar du här.

Både jagaren Småland, ubåten Nordkaparen och alla Maritimans andra unika fartyg, båtar och pråmar finns tillgängliga för besökarna att utforska i egen takt, med eller utan audioguide. På schemat står också en sista vecka med de tillfälliga utställningarna ”Remembering Lampedusa” och ”Sötvatten – en värld av liv”, med bilder och filmer av den prisbelönte naturfotografen Johan Hammar. Även Konstnärsalliansen bjuder på säsongens sista gästspel.