Vill du göra något annorlunda på semestern? Varför inte passa på att hyra en vintage segelbåt eller kanske en piratbåt med familjen eller vännerna. På den digitala plattformen Click&Boat finns över 40 000 båtar att hyra ..." /> Hyr en ovanlig båt i sommar | På Kryss Hyr en ovanlig båt i sommar | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Hyr en ovanlig båt i sommar

10 maj, 2022 – 11.40 Kommentarer inaktiverade för Hyr en ovanlig båt i sommar
Bilder: Click&Boat

Vill du göra något annorlunda på semestern? Varför inte passa på att hyra en vintage segelbåt eller kanske en piratbåt med familjen eller vännerna. På den digitala plattformen Click&Boat finns över 40 000 båtar att hyra i hela världen. 

Segelbåten Ichnusa, designad av Dick Carter 1982 i Italien, är en ketch med trästruktur, glasfiberskrov, central sittbrunn, flushdäck i teak och dubbla master. Trots sin vintagestil är båten utrustad med elmotor, vindgeneratorer och solpaneler. Ichnusa finns i Cagliari på Sardinien. 

Voilier Corentin är en rekonstruktion av Aimable Irma, en kustskeppare som härjade runt över de sju haven på 1840-talet, byggd 1991. Med sina 18 meter finns det gott om plats för många ombord och här har det firats både födelsedagar och andra festligheter ombord. Voilier Corentin finns i Bretagne, Frankrike. 

Den nästan 200 år gamla segelbåten Rafael Verdera, byggd 1841 i Ibiza, är det äldsta skeppet som fortfarande är aktivt bland de Baleariska öarna. Om du är på Mallorca och vill leka pirat för ett tag är det här rätt båt för dig.

Bilder Click&Boat