Hem » Mitt På Kryss

Mitt På Kryss

Insändare: Var tog radioprognosen 07:55 vägen?

27 augusti, 2014 – 14.39 En kommentar
Blob1Bifogar svar från Sveriges Radio som jag fått på min förfrågan varför man, för tillfället, inte läser sjörapporten 07.55.
För några år sedan hade man en reklamsnutt i radion, där man läste upp ”det va någonting man glömde – att lyssna på väderleksrapporten”. Visst är det viktigt att lyssna på partiutfrågningarna, men att ta bort så etablerad och viktig information är knäppt. Det rör sig om 2 minuter som man istället ger till  en analys om vad som sagts.
Idag  hänvisade SMHI i samband med landvädret, att gå in på datan och hämta rapporten – men hur många har tillgång till den på sjön.
Det blir väl att vakna redan kl 05.55.
Sveriges Radios lyssnarservice vidarebefordrade ett mejl från SMHI; ”P.g.a. partiledarutfrågning i P1 vid denna tid hinner man inte med att få ut sjövädret denna vecka. Torny Axell, Marknadsassistent, SMHI Kundtjänst”
/Margareta Carlsson

En kommentar »

  • Mats skriver:

    Jag trodde jag hörde fel igår morse när jag hörde hänvisningen till Internet – Varför inte göra landvädret kortare och hinna med sjöprognosen istället. Om nu det är så viktigt att fyra ggr efter varandra höra vad tyckare tycker om det partiledarna säger.