Inför den kommande båtsäsongen kommer samtliga medlemmar i Svenska Båtunionen erbjudas ett mycket bra pris på C-pod mini, CSEC:s senast utvecklade spårsändare för skydd och bevakning av båtar och vattenskotrar. C-Pod mini tillverkas i Sverige, kommunicerar ..." /> Kampanj på C-Pod mini | På Kryss Kampanj på C-Pod mini | På Kryss
Hem » Nya prylar/båtar

Nya prylar/båtar

Kampanj på C-Pod mini 

2 maj, 2023 – 10.54 En kommentar
Kampanj på C-Pod mini 

Inför den kommande båtsäsongen kommer samtliga medlemmar i Svenska Båtunionen erbjudas ett mycket bra pris på C-pod mini, CSEC:s senast utvecklade spårsändare för skydd och bevakning av båtar och vattenskotrar.

C-Pod mini tillverkas i Sverige, kommunicerar via 4G och är en av marknadens mest kompetenta spårsändare inom segmentet. Den kräver ingen installation, är lätt att gömma och batteriet håller en hel säsong. Till spårsändaren hör en användarvänlig app.

C-Pod Mini larmar genom pushnotiser och har två inställningar – båt i sjön (sjösatt) och båt på land (torrlagd). Vid brytning av skyddszon går larmet inom 30 minuter och det går att aktivera larmläge eller begära position med en fördröjning på max 10 minuter i 30 minuter efter ett larm. Vid larmläge uppdateras positionen var femte minut.

Svenska Båtunionens medlemmar kommer att få erbjudandet via Svenska Båtunionens nyhetsbrev och hemsida.

– C-pod mini är en spårsändare som bidrar till att fler stölder inom branschen klaras upp vilket går hand i hand med Svenska Båtunionens vision om det goda båtlivet, säger Jörgen Eberstein, vd på C Security.

Svenska Sjö, försäkringsbolaget som Svenska Kryssarklubben och Svenska Båtunionen är delägare i, ger rabatt på försäkringspremien om försäkringstagaren installerar en spårsändare. Läs mer här.

Pris för en C-Pod Mini ligger i affär på 1 999 kronor.

Svenska Båtunionen

Svenska Båtunionen är en central organisation för det svenska båtlivet. Organisationen består av cirka 900 båtklubbar och över 180 000 enskilda båtklubbsmedlemmar i Sverige. Tillsammans arbetar de för ett båtliv som ska vara säkert, hållbart och miljömedvetet.

Pressbild

En kommentar »

  • Staffan skriver:

    Kostar 1600 kr på Hjertmans så den måste bli billigare än där för annars är de ju ingen idé köpa den hos genom er.

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar