Liva upp vintermörkret med ett besök på Båtmässan i Göteborg 3–11 februari. Svenska Kryssarklubbens Västkustkrets kommer också att finnas på plats. Parallellt anordnas även DykMässan de tre sista dagarna. Det räcker med en biljett för ..." /> Köp biljett till Båtmässan redan nu | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Köp biljett till Båtmässan redan nu | På Kryss
Hem » Nya prylar/båtar

Nya prylar/båtar

Köp biljett till Båtmässan redan nu

6 november 2023 – 13:43 Ingen kommentar
Köp biljett till Båtmässan redan nu

Liva upp vintermörkret med ett besök på Båtmässan i Göteborg 3–11 februari. Svenska Kryssarklubbens Västkustkrets kommer också att finnas på plats. Parallellt anordnas även DykMässan de tre sista dagarna. Det räcker med en biljett för att besöka båda mässorna.

Båtmässans scenprogram tar upp livet på, i och vid vattnet. Varje dag bjuder på ett nytt tema. Häng med på spännande seglingsäventyr på världens hav, lyssna på de senaste nyheterna från segling som sport, få handfasta tips från sportfiskeprofilerna och inspiration inför sommarens kajakäventyr.

Det finns även gott om aktiviteter för de yngre besökarna, bland annat ett piratland där barnen får bygga sina egna piratskepp och en rolig skattjakt som går ut på att hitta hemliga klistermärken som är gömda bland utställarna med fina priser i potten.

Båtmässans experter, som finns mitt i utställningen bland marina tillbehör, svarar på frågor och ger råd. Även leverantörernas experter finnas på plats. På avdelningen för klassiska båtar kan du på nära håll se vackra båtmodeller och träffa profilerna som sliter för att bevara båtkulturarvet.

Natten innan Båtmässans första dag räknas alla båtar på mässgolvet och på öppningsdagen är de sökbara på sökbåt.se. Här kan du se vilka båtar som ställs ut och förbereda ditt besök.

Läs mer och köp biljett här.

Pressbild

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar