En flytväst är en billig livförsäkring. Nu kan du låna eller hyra flytvästar på någon av Svenska Livräddningssällskapets flytvästdepåer om du till exempel får besök ombord. Flytvästdepåerna är en viktig länk i Svenska Livräddningssällskapets förebyggande verksamhet. Undersökningar från ..." /> Låna eller hyr en flytväst | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Låna eller hyr en flytväst | På Kryss
Hem » Säkerhet

Säkerhet

Låna eller hyr en flytväst

26 maj 2020 – 13:21 Kommentarer inaktiverade för Låna eller hyr en flytväst
Låna eller hyr en flytväst

En flytväst är en billig livförsäkring. Nu kan du låna eller hyra flytvästar på någon av Svenska Livräddningssällskapets flytvästdepåer om du till exempel får besök ombord.

Flytvästdepåerna är en viktig länk i Svenska Livräddningssällskapets förebyggande verksamhet. Undersökningar från Transportstyrelsen och Svenska Livräddningssällskapet visar att nästan hälften av dem som drunknat i samband med att de fallit överbord skulle ha klarat sig om de använt flytväst. Om de dessutom haft möjlighet att larma, exempelvis med en mobiltelefon i vattentätt fodral, skulle fler än hälften ha kunnat klara sig.

På en Flytvästdepå kan du låna eller hyra en flytväst billigt om du till exempel får besök på båten. De finns över hela landet och du hittar närmaste Flytvästdepå här.