Hem » Nya prylar/båtar, Nyheter

Nya prylar/båtar   Nyheter

Många affärer på Gustavsbergsmässan

3 september, 2018 – 17.35 En kommentar

Allt på Sjön i Gustavsberg lockade uppåt 25000 besökare i dagarna tre och avslutades i samma väder som präglat båtsommaren som går till historien med rekordvärme. Trots att arrangören tvingats säga nej till utställare av utrymmesskäl beskrivs mässan som en succé.

På söndagen avslutades den flytande båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg som är den största i Sverige med över 270 utställda nya båtar. Tidigare har branschorganisationen Sweboat jublat över att båtlivet tagit fart under sommaren. En enkät som besvarats av 400 medlemmar i föreningen visar att 56 procent av företagen sålt bättre eller mycket bättre än förra året. Även på båtmässorna har intresset ökat och Sweboat rapporterar att ”med en fantastisk sommar i ryggen som extra draghjälp gjorde flera båtutställare affärer direkt på mässan och många har även provkörningsevent kommande helg för att förhoppningsvis göra avslut då”.
Stefan Aspberg, mässansvarig, konstaterar i samma pressmeddelande att ”äntligen är mässan i den utformning som vi strävat efter under alla år, vilket resulterat i många positiva kommentarer, både från besökare och utställare. Nu återstår det att se hur mässan kan växa ytterligare då intresset att ställa ut är rekordstort. Detta har medfört att vi tvingat tacka nej till flera företag i år på grund av just platsbrist”.

Under årets Allt på Sjön i Gustavsberg ställdes över 270 nya båtar ut längs bryggorna och nära 90 tillbehörsutställare var på plats.

Tidigare i veckan rapporterade På Kryss om segelbåtarna som gick på egen köl från västkustsmässorna till Gustavsberg. För den som undrar hann alla fram i tid!

Redaktionen
redaktion@pakryss.se

,

En kommentar »

  • Mats skriver:

    Vi åker till Düsseldorf 2019 ,där har man en mässa.vi tycker ju om både motor båt och segelbåt t.o.m roddbåt den har funnits länge är väldigt trevlig??⛵️