Med mindre än två veckor kvar till jul passar vi passar vi på att tipsa om tre riktigt bra julklappar för alla som vill höja mysfaktorn ombord." /> Mysiga julklappar till båten | På Kryss Mysiga julklappar till båten | På Kryss
Hem » Läsvärt

Läsvärt

Mysiga julklappar till båten

11 december, 2017 – 23.03 Kommentarer inaktiverade för Mysiga julklappar till båten

Med mindre än två veckor kvar till jul passar vi på att tipsa om tre riktiga stämningshöjare som borde finnas på varje båt. Kanske hittar du även något fint till din egen ögonsten.

På Kryss fortsätter tipsa om bra båtklappar till svenska båtfolket. Alla kan förstås beställas på nätet, så du kan stanna hemma och mysa med familjen istället för att ge dig ut i julrushen. Men glöm inte kolla leveranstiderna. Posten har mycket att göra så här års.

En klassisk fotogenlykta
En mysig oljelampa till båten brukar stå högt upp på många båtägares önskelista till tomten. Här finns det en hel del att välja på beroende på budget och smak. Allt från de klassiska trålarlamporna i mässing, till de lite billigare stormlyktorna som är smidiga att flytta runt i båten och ta med sig iland. De finns dessutom i massor av olika färger och mönster. Kolla in fotogenlampor.com. Där hittar du allt du kan drömma om i fotogenlampeväg, och lite till.

högtalareVattentät bärbar högtalare
Musik är lite lurigt, eftersom vi har lite olika smak. Men rätt använd blir en AquaJam 2 den perfekta stämningshöjaren ombord. Det är en bärbar, flytande och helt vattentät högtalare som ansluter till din telefon via bluetooth och ger dig möjlighet att spela din favoritmusik var du än är, i alla väder. AquaJam 2 har upp till 10 timmars batteritid, och kostar mellan 1200 och 1500 kronor. Den finns även i en mindre modell. AquaJam Mini. Den kan inte flyta, men är vattentät och betydligt billigare – runt 350-500 kronor. Googla för bästa pris.

hangmattaSkönaste hängmattan

Hängmattor uppskattas av alla åldrar och gör sig finfint ombord, både ovan och under däck beroende på väder och upphängningsmöjligheter. Naturkompaniet har flera slitstarka hängmattor i lättviktsmaterial som är smidiga att ta med sig. Men de slår inte de stora brasilianska handvävda hängmattorna när de kommer till mysfaktor och kvalitét. De är dessutom extremt tåliga för både slitage och sol, och supersköna. Ju större desto mysigare, med extra plats för kuddar, filtar och många familjemedlemmar. Från 1000 kr på hangmattor.se.

FLER JULKLAPPSTIPS FRÅN PÅ KRYSS:

Vilken är din favoritpryl för ökad mysfaktor ombord? Skriv och tipsa!

Redaktionen
redaktion@pakryss.se

, , , ,