Hem » Läsvärt, Nyheter

Läsvärt   Nyheter

Niklas seglade till fotbolls-VM

26 juni, 2018 – 15.33 En kommentar

Hur gör man för att slippa visumkrångel i Kaliningrads hamn? Köper en fotbolls-VM-biljett. Det tipset gäller just nu för de som kommer med båt till Ryssland. Följ med Niklas Gyberg Ivarsson som har seglat med en eskader från Gdynia i Polen till Kaliningrad i Ryssland och fortsätter att utforska södra Östersjön de närmaste dagarna.

Niklas Gyberg Ivarsson

Niklas Gyberg Ivarsson bloggar på På Kryss Instagram.

Södra Östersjön har hundratals hamnar för gästande fritidsbåtar från Danmark till de baltiska staterna. Niklas Gyberg Ivarsson utforskar några av destinationerna under en veckas eskader som han berättar om på På Kryss instagram: @PaKryss (finns på webben och i Instagram-appen för mobiler). Klicka på länken för att ta del av rapporterna hittills och du kan fortsätta att följa Niklas resa till bland annat Kuriska näset och Klaipeda.

 

Kaliningrad

Infarten till kanalen mot Kaliningrad såg lite skräckinjagande ut. I morse klockan 04:00 lämnade vi Gdansk och visst var några lite oroliga inför inklareringen i Baltiysk”, skriver Niklas Gyberg Ivarsson på @PaKryss.

Fotbolls-VM 2018

Underbart är kort! Sverige har 1–0 i paus och humöret hos Eva Fransson och Mats Hellman i eskadern längs Östersjöns södra kust är på topp.

LÄNK: På Kryss Instagramkonto

Redaktionen
redaktion@pakryss.se

, ,

En kommentar »