Nu är det dags att söka stipendiet ”Båtlivets Unga Hjälte 2023”. Hela båtlivet står bakom den fina utmärkelsen; Svenska Båtunionen, Svenska Kryssarklubben och Svenska Seglarförbundet. Nu har du chansen att nominera en ung person du känner ..." /> Nominera Båtlivets Unga Hjälte | På Kryss Nominera Båtlivets Unga Hjälte | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Nominera Båtlivets Unga Hjälte

12 december, 2022 – 12.03 Kommentarer inaktiverade för Nominera Båtlivets Unga Hjälte
Nominera Båtlivets Unga Hjälte

Nu är det dags att söka stipendiet ”Båtlivets Unga Hjälte 2023”. Hela båtlivet står bakom den fina utmärkelsen; Svenska Båtunionen, Svenska Kryssarklubben och Svenska Seglarförbundet.

Nu har du chansen att nominera en ung person du känner som har gjort något alldeles extra bra för båtlivet. Det kan vara en klubbkompis eller någon i båtklubben. Du kan även föreslå dig själv. Nominera din favorit och glöm inte att skicka med en bra motivering.

Utmärkelsen Båtlivets Unga Hjälte går till en ungdom eller en grupp ungdomar som gjort något utöver det vanliga i båtlivssammanhang. De kan ha startat en verksamhet för barn i sin klubb, räddat någon i nöd eller på annat sätt visat handlingskraft och civilkurage i båtlivet. Priset delas ut till en hjälte i båtlivet som är max 30 år gammal. Vinnaren utses av en jury.

Unga Hjältar delas ut av Båtliv och International Färg AB i samarbete med Svenska Kryssarklubben och Svenska Seglarförbundet

Nominera din Unga Hjälte här.

Priset är på 20 000 kr. Sista ansökningsdag är 1 februari 2023.

Stock.adobe.com