Hem » Nyheter

Nyheter

Ny generalsekreterare för Svenska Livräddningssällskapet

8 februari, 2021 – 17.46 Ingen kommentar
Ny generalsekreterare för Svenska Livräddningssällskapet

Magnus Erstrand blir ny generalsekreterare för Svenska Livräddningssällskapet efter Karin Brand som går i pension. Han kommer bland annat att realisera riksstyrelsens utvecklingsplan, ”SLS Strategi 2025”.

Svenska Livräddningssällskapet är en ideell organisation som funnits i 123 år vars främsta uppgift är att rädda liv. Under de kommande åren kommer det att ske en betydande utveckling, bland annat för att bättre anpassa sig till samhällets digitalisering.

Magnus Erstrand har en lång erfarenhet av att bidra till utveckling av verksamheter med en stark värderingsgrund. Han senaste operativa uppdrag var som vd för Lillsveds Idrottsfolkhögskola. Några andra exempel på organisationer där han verkat med syfte på både tillväxt och samhällsnytta är Rädda Barnen, Svenska Möten, Hållbarhetsmärket Svensk Sigill och Sveriges Kommunikatörer.

– Vattenkunskap är en fråga som väcker stort engagemang hos de flesta människor vi möter. I det fortsatt viktiga arbetet med att höras, synas och utbilda bjuder vi med båda armarna in till alla typer av samarbeten. Tillsammans är vi starka! säger Magnus Erstrand.

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar