Terhi lanserar nu en tredje modell i den populära 480-serien. Terhi 480 TC är knappt fem meter lång och rymmer upp till fem vuxna. Båten har omfattande lagringslösningar, ett snyggt utseende och utmärkta köregenskaper. Eftersom båten ..." /> Ny motorbåt från Terhi | På Kryss Ny motorbåt från Terhi | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Ny motorbåt från Terhi

26 januari, 2021 – 14.16 Kommentarer inaktiverade för Ny motorbåt från Terhi
Ny motorbåt från Terhi

Terhi lanserar nu en tredje modell i den populära 480-serien. Terhi 480 TC är knappt fem meter lång och rymmer upp till fem vuxna.

Båten har omfattande lagringslösningar, ett snyggt utseende och utmärkta köregenskaper. Eftersom båten styrs från baksätet har pulpeterna placerats närmare aktern. Det lämnar ett stort öppet utrymme i fören, som möjliggör transport av ännu större last. Framför pulpeterna finns rymliga förvaringslådor som också fungerar som sittplatser. Även i fören finns ett rymligt säte där man kan placera bagage.

Båten har en ABS-treskrovskonstruktion. ABS-plasten är ett vädertåligt, starkt och lättskött material. Det finns också ett brett utbud av tillbehör tillgängliga, till exempel ett akterkapell, som lätt förvaras i båtens kapellgarage. Ett rymligt soldäck kan också installeras i det öppna utrymmet i båten. För att underlätta ilandstigning och öka säkerheten i båten går det även att installera sidoräcken till vindrutan och främre räcken i fören. Priset ligger runt 155 000 kronor.