Den klassiska flytande båtmässan Öppet varv på Orust kommer att hållas även i år trots corona. Preliminärt datum är runt den 21–23 augusti. Sveriges största segelbåtstillverkare Hallberg-Rassy kommer, trots Folkhälsomyndighetens fortsatta begränsning med max 50 personer, ..." /> Öppet varv öppet som vanligt | På Kryss Öppet varv öppet som vanligt | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Öppet varv öppet som vanligt

16 juni, 2020 – 10.49 Kommentarer inaktiverade för Öppet varv öppet som vanligt
Öppet varv öppet som vanligt

Den klassiska flytande båtmässan Öppet varv på Orust kommer att hållas även i år trots corona. Preliminärt datum är runt den 21–23 augusti.

Sveriges största segelbåtstillverkare Hallberg-Rassy kommer, trots Folkhälsomyndighetens fortsatta begränsning med max 50 personer, kunna hålla sin båtmässa även i sommar. Vd:n Magnus Rassy säger till Svenska Dagbladet att det kommer att bli vissa förändringar för att kunna leva upp till myndigheternas krav. Besökare kommer att få boka upp sig i förväg för en viss tid på varvet och logga in med mobilen i varvets eget system när de anländer. På så sätt vet man hela tiden exakt hur många personer som är på plats. Det kommer heller inte att vara någon stor tillbehörsutställning på grund av den pågående pandemin.

Däremot blir det inga flytande båtmässor i Marstrand eller Gustavsberg i år meddelar båtbranschens organisation Sweboat.