Hem » Nyheter

Nyheter

Över Atlanten en tredje gång

22 februari, 2021 – 14.25 5 kommentarer
Över Atlanten en tredje gång

Årets deltagare i det populära tv-programmet Över Atlanten har nu lämnat hamnen på Gran Canaria i en 19 meter lång segelbåt. Kapten ombord denna gång är den erfarne elitseglaren Claes ”Klabbe” Nylöf.

Kändisarna som är med på den strapatsfyllda seglingen denna gång är Anders Limpar, Jessica Almenäs, Özz Nujen, Eva Röse, Paul Svensson och Marko Lehtosalo. Tillsammans ska de segla de 2 700 milen mellan Gran Canaria och St Martin i Karibien.

– Det känns så mäktigt att få den här chansen! Jag ser fram emot att möta mina rädslor och se vad jag går för ute på havet. Jag har fått frågan förr, men aldrig kunnat – men nu, mitt i detta märkliga år, får man plötsligt chansen att byta ännu ett zoom-möte vid köksbordet mot ett äventyr över Atlanten. Jag är så redo och så rädd. Bring it on! säger Eva Röse.

Marko Lehtosalo, mer känd som Markoolio, har tagit med sig massor av fiskeprylar och ser det mer som en fiskeresa med inslag av segling. För kocken Paul Svensson däremot är det en dröm som går i uppfyllelse.

­– Just nu känner jag en skräckblandad förtjusning. Men jag förstår nog inte riktigt vad jag gett mig in på.

Säsong 3 har premiär på discovery+ senare i år och kommer även att sändas på Kanal 5.

5 kommentarer »

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar