Många läsare tar redan del av På Kryss i sina mobiler och surfplattor. Nu kommer nästa nummer av tidningen i en helt ny app med ännu smartare funktioner. På Kryss nr 4 –21 kommer enbart att ..." /> På Kryss nr 4 i ny app | På Kryss På Kryss nr 4 i ny app | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

På Kryss nr 4 i ny app

15 juni, 2021 – 09.34 Kommentarer inaktiverade för På Kryss nr 4 i ny app
På Kryss nr 4 i ny app

Många läsare tar redan del av På Kryss i sina mobiler och surfplattor. Nu kommer nästa nummer av tidningen i en helt ny app med ännu smartare funktioner.

På Kryss nr 4 –21 kommer enbart att ges ut digitalt och finns att läsa i den nya appen. En önskan om mindre miljöpåverkan och minskade tryck- och distributionskostnader för Kryssarklubben ligger bakom beslutet. Övriga nummer av tidningen kommer att finnas både som tryckt tidning och i appen.

I appen hittar du alla äldre nummer av På Kryss. Här finns även andra publikationer från Svenska Kryssarklubben, till exempel broschyren ”Få ut mer av ditt båtliv”. På sikt kommer även vissa årsböcker finnas här.

En nyhet i appen är att du nu kan få tidningen uppläst för dig. Du kan själv välja röst enligt mobilens/surfplattans inställningar för uppläsning eller talat innehåll.

Vid läsning kan artiklarna anpassas efter person och situation. När solen gassar kan det till exempel vara lättare att läsa vit text mot mörk bakgrund och även teckenstorleken kan anpassas.

Den nya appen Kryssarklubben (med Kryssarklubbens logga) går att ladda ner hos Google Play och App Store.

Läs mer om hur du registrerar kontot HÄR