Många läsare har länge tagit del av På Kryss i sina telefoner och surplattor. På Kryss nummer 4 är utgiven i en ny app med ännu smartare funktioner. Alla äldre nummer av På Kryss finns ..." /> På Kryss nummer 4 i ny app | På Kryss På Kryss nummer 4 i ny app | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

På Kryss nummer 4 i ny app

20 augusti, 2021 – 13.31 Kommentarer inaktiverade för På Kryss nummer 4 i ny app

Många läsare har länge tagit del av På Kryss i sina telefoner och surplattor. På Kryss nummer 4 är utgiven i en ny app med ännu smartare funktioner.

Alla äldre nummer av På Kryss finns i appen. Där finns även andra publikationer från Svenska Kryssarklubben, som broschyren ”Få ut mer av ditt båtliv”. På sikt ska även vissa av Kryssarklubbens årsböcker finnas där. Appen heter Kryssarklubben och finns för både Iphone och Android.

Den nya appen lanserades lagom till nummer 4 vilket passar bra eftersom detta nummer enbart kommer att finnas digitalt. En önskan om mindre miljöpåverkan och minskade tryck- och distributionskostnader för Kryssarklubben är bakgrunden till beslutet. De övriga av årets sex nummer kommer att finnas både som tryck och i appen.

Nytt i appen är att du kan få tidningen uppläst. Man kan också välja uppläsarens röst enligt telefonens/surfplattans inställningar för uppläsning eller talat innehåll. För den som hellre vill läsa kan artiklarna anpassas efter person och situation.

Så här hittar du appen:
Sök efter Kryssarklubben där appar finns.
Välj den nya appen som har Kryssarklubbens logga.
Skapa konto i appen eller i webbläsaren.
Aktivera ditt konto genom mailet du får till den mailadress som finns registrerad i medlemssystemet hos Svenska Kryssarklubben.
När du aktiverat ditt konto kan du börja läsa.

Trevlig läsning!