Den 16 april slås portarna upp till den första flytande båtmässan i centrala Göteborg. Då väntar ett tredagars event för båtfantaster och andra nyfikna, rakt under den klassiska bockkranen i hjärtat av Göteborgs hamn. Eventet är ..." /> Premiär för Eriksberg Boat Show i april | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Premiär för Eriksberg Boat Show i april | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Premiär för Eriksberg Boat Show i april

12 januari 2021 – 10:52 En kommentar
Premiär för Eriksberg Boat Show i april

Den 16 april slås portarna upp till den första flytande båtmässan i centrala Göteborg. Då väntar ett tredagars event för båtfantaster och andra nyfikna, rakt under den klassiska bockkranen i hjärtat av Göteborgs hamn.

Eventet är gratis och välkomnar alla. Det kommer att finnas plats för cirka 200 segel- och motorbåtar och ett 70-tal medverkande. De breda kajerna fylls av tillbehör och även möjlighet till uppträdanden och aktiviteter. Evenemanget blir också en naturlig del av Göteborgs 400-årsjubileum samma år.

– Det känns mycket inspirerande att bygga upp en båtlivsarena av det här slaget mitt i hjärtat av Göteborgs Hamn. Målsättningen är att erbjuda något för alla, inte bara båtfolk. Att utställningen sker i april är också en stor fördel för både utställare och besökare, med alldeles lagom distans till sommarsäsongen, säger Kjell Hansson VD och initiativtagare till evenemanget Eriksberg Boat Show AB.

En kommentar »