Den 23–25 september är det äntligen dags för den flytande båtmässan Trosa boat show. Här kommer besökarna få möjlighet att provköra båtar och träffa leverantörer och utställare. Arrangör är företaget Apelago, som driver Trosa gästhamn. Tanken ..." /> Premiär för flytande båtmässa i Trosa | På Kryss Premiär för flytande båtmässa i Trosa | På Kryss
Hem » Läsvärt

Läsvärt

Premiär för flytande båtmässa i Trosa

15 mars, 2022 – 13.12 En kommentar
Bild: Adobe kanyanat sripham/EyeEm

Den 23–25 september är det äntligen dags för den flytande båtmässan Trosa boat show. Här kommer besökarna få möjlighet att provköra båtar och träffa leverantörer och utställare.

Arrangör är företaget Apelago, som driver Trosa gästhamn. Tanken var att båtmässan skulle ha ägt rum förra året, men då satte pandemin stopp för planerna. Mässan äger rum vid piren i Trosa gästhamn där båtbyggare och återförsäljare från hela landet kommer att ha sina båtar förtöjda vid piren och besökare kan göra provturer. Det finns plats för cirka 60 mindre utställningsbåtar på 10–40 fot och tio större båtar på 40–60 fot. Det kommer även att visas vattenskotrar på land. Utställare som har båtrelaterade produkter som till exempel tampar, ankare och båttvättsprodukter kommer också att finnas på plats.

– Vi hoppas att det här blir en härlig upplevelse där folk får möjlighet att provköra båtar och träffa leverantörer/utställare samtidigt som de får möjlighet att upptäcka Trosa. På hösten finns det också möjlighet att göra klipp eftersom det finns demobåtar som har gått under sommaren som man kanske kan köpa, säger Johan Wolpher, vd Apelago, till Södermanlands Nyheter.

En kommentar »