Hem » Nyheter

Nyheter

Premiär för flytande båtmässa på Eriksberg

27 oktober, 2020 – 09.27 Ingen kommentar
Premiär för flytande båtmässa på Eriksberg

Tanken är att Eriksberg Boat Show i Göteborg, som riktar sig till den fritidsbåtsintresserade allmänheten, ska hållas i mitten av april nästa år och bli ett årligt återkommande evenemang.

Mässan är planerad att hållas i båtdockan under den klassiska bockkranen i Eriksberg. Här ska besökarna få möjlighet att uppleva stadens hamn från en ny sida under den tre dagar långa mässan där fokus ligger på olika aspekter av fritidsbåtliv.

Ägaren till arrangörsbolaget och initiativtagaren Kjell Hansson har över 40 års erfarenhet av marinbranschen. Han säger till Torslanda Tidningen att en flytande båtmässa ligger i tiden, dels på grund av pandemin och dels eftersom kunderna vill se och prova båtarna i vattnet.

Om allt går som det ska kommer flera hundra båtar av olika typer och modeller från olika tillverkare visas upp i sin rätta miljö i kombination med att utställare förevisar sina produkter. Dessutom kommer besökarna att få chans till olika marina upplevelser. Och det bästa av allt – inträdet är gratis!

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar