Ett 40-tal ryska fritidsbåtar från nio olika tillverkare visas i år upp på Allt för sjön i samarbete med Russian Export Center. Fritidsbåtar blir allt populärare i Ryssland och i dag finns det fler än 140 ..." /> Ryska båttillverkare storsatsar på båtmässan | På Kryss Ryska båttillverkare storsatsar på båtmässan | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Ryska båttillverkare storsatsar på båtmässan

9 mars, 2020 – 10.40 Kommentarer inaktiverade för Ryska båttillverkare storsatsar på båtmässan
Ryska båttillverkare storsatsar på båtmässan

Ett 40-tal ryska fritidsbåtar från nio olika tillverkare visas i år upp på Allt för sjön i samarbete med Russian Export Center.

Fritidsbåtar blir allt populärare i Ryssland och i dag finns det fler än 140 varv som tillverkar båtar av olika slag. Majoriteten av båtarna som visas upp på mässan är tillverkade i aluminium och kompositmaterial och många är nytänkande när det kommer till design och material. Aluminiumbåtar som Volzhanka från Vboats, Realcrafts boats och Masterpro har redan slagit sig in på den svenska marknaden. De ryska båttillverkarnas långa erfarenhet inom teknik och fartygsbyggande, de konkurrenskraftiga priserna och den höga standarden gör att båtarna har stor exportpotential.