Hem » Ombord

Ombord

Så får du god stämning på båten

11 augusti, 2020 – 13.10 Ingen kommentar
Så får du god stämning på båten

Oavsett om du är ute med din partner, familj eller kompisar finns det vissa relationsrutiner som är bra att följa ombord. I senaste På Kryss delar Annelie Nilsson med sig av sina bästa tips.

Gör en mindmap. Sätt er ner tillsammans och gå igenom allas förväntningar och eventuella farhågor inför båtsemestern. Ska vi sträcksegla i tio timmar eller ligga still? Vart ska vi åka? Gå också igenom frågor som ekonomi och ansvarsfördelning ombord.

Ha skeppsmöten morgon och kväll. En bra rutin är att ha två korta möten varje dag för att stämma av. På morgonen kan man kolla av hur alla mår, om det finns några konflikter som behöver lösas och vem som gör vad. På kvällen kan man gå igenom dagen. Hur gick det, vad var vi bra på och vad kan vi göra bättre?

Se till att få egentid. Det är bra att vara ifrån varandra lite. Det behöver inte vara så avancerat utan kan räcka med en timmes promenad, en halvtimmes yoga eller att bara få sitta och läsa en stund i fred.

Tänk på varandra. Påminn varandra om att det viktigaste ombord är att alla ska ha det bra och tycka att det är roligt att vara tillsammans på båten.

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar

casinoutansvensklicens.co