Efterfrågan på begagnade båtar har varit hög de senaste åren. Men du behöver inte vänta till våren för att sälja din båt. Det finns flera fördelar med att lägga ut båten till försäljning redan i ..." /> Sälj båten i vinter | På Kryss Sälj båten i vinter | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Sälj båten i vinter

12 oktober, 2021 – 09.12 En kommentar
Bild: Adobe Driftwood

Efterfrågan på begagnade båtar har varit hög de senaste åren. Men du behöver inte vänta till våren för att sälja din båt. Det finns flera fördelar med att lägga ut båten till försäljning redan i vinter.

Engagerade köpare som inte lyckades hitta en båt förra året har redan gjort sin research och vet vad de är ute efter. De vill köpa i tid för att kunna njuta av skärgården hela säsongen och eftersom de vet vad de söker kan de också ta ett snabbt beslut.En stor fördel som köpare är också att kunna se skrovet på båten för att kunna försäkra sig om att det inte finns några skador. Något som är betydligt enklare att göra när båten står på land.

Att det finns få båtar ute på marknaden den här tiden på året ökar också chansen att snabbt hitta rätt köpare jämfört med våren då utbudet är stort. Och sist men inte minst – du vinner tid. Att få affären klar tidigt ger större möjligheter att själv hitta din nästa drömbåt lagom till seglingssäsongen startar.

(Källa: Yachtsale)

En kommentar »