Passa på att ställa dina frågor till kryssarklubbsmedlemmen Emma Ringqvist, Årets Kvinnliga Äventyrare 2018. Den 3 mars deltar hon i ett webinar där hon berättar hur det är att segla riktigt, riktigt långt. Emma Ringqvist gav ..." /> Segla riktigt långt – hör Emma Ringqvist berätta | På KryssFör dig som vill segla lite längre! Segla riktigt långt – hör Emma Ringqvist berätta | På Kryss
Hem » Långfärd, Medlemsprofilen, Nyheter

Långfärd   Medlemsprofilen   Nyheter

Segla riktigt långt – hör Emma Ringqvist berätta

2 mars 2021 – 10:42 Kommentarer inaktiverade för Segla riktigt långt – hör Emma Ringqvist berätta
Segla riktigt långt - hör Emma Ringqvist berätta

Passa på att ställa dina frågor till kryssarklubbsmedlemmen Emma Ringqvist, Årets Kvinnliga Äventyrare 2018. Den 3 mars deltar hon i ett webinar där hon berättar hur det är att segla riktigt, riktigt långt.

Emma Ringqvist gav sig ut på en seglats som varade i nio månader, varav sju tillbringades till havs. Efter att ha tagit sig över Atlanten till Brasilien och vidare ner till Tristan da Cunha seglade Emma i ett sträck och utan fungerande motor från Sydatlanten över ekvatorn till Skottland. En segling på 67 dygn som hon 2018 utsågs till Årets Kvinnliga Äventyrare för.

I ett gratis webinar pratar långseglarparet Margareta och Thomas Veber med Emma om hur det är att segla riktigt långt. Hur förbereder man sig för två och en halv månad till havs? Varför vill man vara på havet så länge? Hur hanterar man de problem som uppstår? Är det skillnad på att vara man eller kvinna under en sådan segling?

Du har också själv möjlighet att ställa frågor till Emma under webinariet.

När: Onsdag 3 mars

Tid: Klockan 19.30

Mer info och anmälan:

http://www.thomasveber.se/segla-riktigt-langt/