Hem » Nyheter

Nyheter

Seglar för att uppmärksamma Östersjön

8 september, 2020 – 12.48 Ingen kommentar
Seglar för att uppmärksamma Östersjön

Christian Harding och Sandra Sandqvist, båda medlemmar i Svenska Kryssarklubben, är drivna av kärlek och passion till havet. För att uppmärksamma Östersjön som ett underbart hav att uppleva, seglar de kusten runt med sin F18 katamaran, från Smygehuk till Haparanda. 

Att segla en 18 fots katamaran är jämförbart med att köra go-kart på land. Vad är det som får Christian och Sandra att göra denna resa runt kusten? Jo, kärleken till Östersjön.
Genom sin resa, som de dokumenterar i bilder och film och lägger ut på Facebook och Instagram, kan följare i realtid få ta del av deras äventyr.
– Vi vill lyfta fram hur vacker vår kust och vårt hav är. Men även hur känslig havet är och vad vi behöver göra för att bevara det i dess vackra och underbara form, säger Christian.

Följ Christian och Sandras resa på facebook.com/svenskakryssarklubben

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar

casinoutansvensklicens.co