Efter ett intensivt budkrig stod det klart att den tidigare militärbåten, en Storebro Stridsbåt 90E, nu blir en unik turnébåt på västkusten.  Efter att i sista stund ha lagt ett bud på 958 000 kronor på Klaraviks ..." /> Stridsbåt blir turnébåt | På Kryss Stridsbåt blir turnébåt – På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Stridsbåt blir turnébåt

18 maj, 2021 – 09.27 Ingen kommentar
Stridsbåt blir turnébåt

Efter ett intensivt budkrig stod det klart att den tidigare militärbåten, en Storebro Stridsbåt 90E, nu blir en unik turnébåt på västkusten. 

Efter att i sista stund ha lagt ett bud på 958 000 kronor på Klaraviks auktion kan Niclas Hammarstrand nu kalla båten för sin.

– Min tanke är att använda den för att skapa minnesvärda upplevelser i västkustmiljö. Jag och min fru har intressen i flera skärgårdsrestauranger där den kommer att vara en häftig pricken över i:et-faktor. Utöver det hoppas jag också att båten kan bli turnébåt för Saltstänkt-turnén i sommar, där vi siktar på att genomföra intima spelningar och turnera mellan olika öar med Patrik Isaksson och Jennifer Brown. Det kommer bli riktigt roligt, säger Niclas.

Jungfruturen, som kördes av hans fru Anna-Karin, mellan Limhamn och Göteborg gick utan problem. Om restriktionerna ligger kvar i sommar har Niclas en idé om hur det skulle kunna gå att utveckla konceptet ytterligare.

–  Om pandemin bara tillåter åtta personer skulle det vara rätt fräckt att ha exklusiva spelningar på båten. En scen på en tidigare stridsbåt, det vore något!

Lämna en kommentar

Lämna din kommentar här nedan, eller lämna en trackback från din webbplats. Du kan också prenumerera på dessa kommentarer via RSS

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar