Vid en större utresekontroll i färjeläget i Nynäshamn beslagtogs misstänkt stöldgods som båtmotorer, maskiner och verktyg. Det var Polisen som i samarbete med Tullverket och Kustbevakningen genomförde den stora utresekontrollen i Nynäshamn i början av ..." /> Stulna båtmotorer beslagtogs vid stor insats | På Kryss Stulna båtmotorer beslagtogs vid stor insats | På Kryss
Hem » Nyheter

Nyheter

Stulna båtmotorer beslagtogs vid stor insats

20 oktober, 2020 – 10.41 4 kommentarer
Stulna båtmotorer beslagtogs vid stor insats

Vid en större utresekontroll i färjeläget i Nynäshamn beslagtogs misstänkt stöldgods som båtmotorer, maskiner och verktyg.

Det var Polisen som i samarbete med Tullverket och Kustbevakningen genomförde den stora utresekontrollen i Nynäshamn i början av oktober. Daniel Edlund, lokalpolisområdeschef i Haninge/Nynäshamn, säger till Nynäshamns Posten att båtmotorerna var nyss stulits och att två personer anhållits i samband med att de skulle lämna landet.

Satsningen på skärpta gränskontroller i Nynäshamn är främst kopplad till Norviks hamn, men också till befintliga hamnar och det planeras redan nu för fler insatser i Nynäshamn.
– Samarbete är oerhört viktigt för att våra insatser ska ge bäst effekt, säger Daniel Edlund.

4 kommentarer »

 • Rolf Berglund skriver:

  Det verkar lovande med samarbete eftersom Tullen har så begränsade befogenheter. Kanske hälare inte kommer undan med att man köpt 10 fina motorer på loppis eller blocket.

 • Peter Attnäd skriver:

  Tull och kustbevakning skall ha polismans befogenhet för de mest elementära insatser för att främja lagstiftning!

 • Charlie Rydell skriver:

  HEJ
  Vi blev av med en 60hk Yamaha här på höstkanten i Västerås Kan man få reda på motornummer på dom som beslagtagits och se om våran finns med ???

  MVH Charlie Rydell 070 5912801

 • Jan-Erik Sandgren skriver:

  Jag blir så glad när tull och polis samarbetar, att äntligen något händer gör mig smått euforisk!