Den 26–28 augusti i år kommer Sweboat att arrangera en nygammal segelbåtsmässa i Ellös på Orust, Orust Sailboat Show med Öppet Varv. Mässan blir Skandinaviens största och tanken är att samla branschens alla segelbåtsmärken på en och samma ..." /> Sweboat arrangerar Skandinaviens största segelbåtsmässa | På Kryss Sweboat arrangerar Skandinaviens största segelbåtsmässa | På Kryss
Hem » Läsvärt, Nyheter

Läsvärt   Nyheter

Sweboat arrangerar Skandinaviens största segelbåtsmässa

8 mars, 2022 – 11.57 Kommentarer inaktiverade för Sweboat arrangerar Skandinaviens största segelbåtsmässa

Den 26–28 augusti i år kommer Sweboat att arrangera en nygammal segelbåtsmässa i Ellös på Orust, Orust Sailboat Show med Öppet Varv. Mässan blir Skandinaviens största och tanken är att samla branschens alla segelbåtsmärken på en och samma plats. 

De senaste åren har Hallberg-Rassy varit arrangör för Öppet Varv, men från och med i år blir det Sweboat som arrangerar mässan i Ellös. Hallberg Rassy kommer att fortsätta att öppna varvet precis som vanligt, men Sweboat tar över själva mässan.

Nytt för i år är att det blir en renodlad segelbåtsmässa. Samma helg arrangerar Sweboat som tidigare även båtmässan på Marstrand, Marstrand Motorboat Show, och den blir numera en motorbåtsmässa. På så sätt det blir det lättare för besökarna att se ett samlat utbud av segel- respektive motorbåtar. Liksom tidigare är det gratis inträde på både mässorna.

Anmälan för båda mässorna har öppnat och inom kort kommer de första utställarna att presenteras. Läs mer på orustsailboatshow.se och marstrandmotorboatshow.se.